Отворено место за административен работник

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 11/07/2022
    • Кисела Вода, Скопје, Македонија

ДЕКО ИНК Доо има потреба од квалитетна и високомотивирана личност во својот административен оддел , на работна позиција: Административен асистент.

Потребни квалификации:
1.Завршено средно или високо образование – Економски или правен смер
2.Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност
3.Задолжително напредно познавање на MS Excel, како MS Office и англиски јазик
4.Останати компјутерски познавања.
Вештини и способности:
1.Одлични комуникациски вештини
2.Способност за тимска работа
3.Организациска и аналитичка способност
4.Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи
5.Професионален и позитивен однос.

Заинтересираните кандидати да достават CV со слика на Македонски Јазик на следната е-mail адреса: [email protected] со Задолжителна назнака: Апликација за административен асистент


Телефон: 02 2700 920

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи