АРХИТЕКТ СО ОВЛАСТУВАЊЕ Б

  • По договор
  • Датум на објавување: 22/07/2022
    • Ѓорче Петров, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Бараме Архитект со овластување Б за проектирање
Ве молиме вашето СV да ни го доставите на нашиот маил:[email protected]


Телефон: 072 279 916

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи