Se prodava kuca vo Kumanovo kaj uskolo Bajram Sabani

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 24/07/2022
    • Centar, Куманово, Цела Македонија, Македонија

Kucava e 213m2


Телефон: 070934361

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи