ВРАБОТУВАМЕ ХИГИЕНИЧАР

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 25/07/2022
    • Аеродром, Скопје, Цела Македонија, Македонија

ВЕНУСТАС ДОО, со адреса бул. јане сандански 9а/10( Аеродром), вработува хигиеничарка .на неопределено работно време.
ТЕЛ. ЗА КОНТАКТ 078353354


Телефон: 078353354

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи