Медицинска сестра

  • 18000.00 Денари
  • Датум на објавување: 28/07/2022
    • Карпош 4, Скопје, Македонија

ПЗУ Интермед Арт има потреба од вработување на медицинска сестра,со или без работно искуство, на неопределено време.


Телефон: 078218321

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи