Aromaticna sol

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 31/07/2022
  • Струга, Цела Македонија, Македонија

АРОМАТИЧНА БИОСОЛ со невен и босилек
Ароматична сол за капење со додаток на екстракти на лековити билки, е #екопроизвод ♻ на #Лимес кој покрај тоа што е #антиалергиски и


Телефон: 078 266534

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Pasta za domakinstvo

  Pasta za domakinstvo

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 30/07/2022
  205.00 Денари
 • Pasta za domakinstvo

  Pasta za domakinstvo

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 30/07/2022
  205.00 Денари
 • Akcija!!

  Akcija!!

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 30/07/2022
  Контактирај го огласувачот