KOVRDZAVI BISONI 4 muska steneta

  • По договор
  • Датум на објавување: 03/08/2022
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

KOVRDZAVI BISON 4 decaka, ostenjeni su 05.05.2022. najcistije krvne linije, spremni su za novi dom, zdravi, prelepi, cisti su…
Majka je Princess Liza, ocena odlican, sampionski legla po rodovniku, otac Noa takodje ocena odlican, sampionsko leglo
Vakcine 2 primljene, prva 30.06.2022. Driga, revakcina primljena 28.07.2022. Buster vakcina ide mesec dana nakon druge vakcine.
Kontakt: Nina Nestorovic, Beograd
Tel/Viber: +381(0)605208010


Телефон: 00381605208010

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи