Etno ROSTILJI i RAZNJEVI u kombinaciji sa drvetom

 • По договор
 • Датум на објавување: 05/08/2022
  • Vladimirovac, Скопје, Цела Македонија, Македонија

ETNO ROSTILJI - Vladimirovac
Višegodišnje iskustvo u prodaji etno roštilja
Cene su sve izrazene na nasem web-sajtu...
www.etnorostilji.com
Email: etnorostilji@gmail.com
Kontakt: +381638837578
+381658837578
Instagram: etno_rostilji_i_raznjevi
Facebook: https://www.facebook.com/servisracunaradj
“Br@varija Ivanović”
Sutjeska 81, 26315 Vladimirovac


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Travel pernica

  Travel pernica

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 01/08/2022
  616.00 Денари
 • Aromaticna sol

  Aromaticna sol

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 31/07/2022
  Контактирај го огласувачот
 • Pasta za domakinstvo

  Pasta za domakinstvo

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 30/07/2022
  205.00 Денари