ПРОЕКТ-МЕНАЏЕР (МОЖНОСТ ЗА РАБОТА ОД ДОМА)

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 05/08/2022
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

ГЛОБАЛ ЛИНГУА НЕТ – Студио за преведување

• ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПОЗНАВАЊЕ НА ФРАНЦУСКИОТ И АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК (Предвидено тестирање)

• Секое познавање на дополнителен јазик е добредојдено

• Почетна плата 25 000,00 денари

• Пробен период 6 месеци

• Задолжително пратете CV на : info@global-lingua.net

• Тел. 02 3 222 646


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Limes

  Limes

  Нудам работа Тетово (Цела Македонија) 03/08/2022
  Контактирај го огласувачот
 • ONLINE MARKETING

  ONLINE MARKETING

  Нудам работа (Цела Македонија) 03/08/2022
  Контактирај го огласувачот
 • ВРАБОТУВАМЕ ХИГИЕНИЧАР

  ВРАБОТУВАМЕ ХИГИЕНИЧАР

  Нудам работа Скопје (Цела Македонија) 25/07/2022
  Контактирај го огласувачот