Издавам Кука за живеење

  • 12300.00 Денари
  • Датум на објавување: 08/08/2022
    • Драчево, Скопје, Македонија

Издавам Кука за живеење во Драчево со 2 спални , дневна со кујна и купатило со решенено греење и ладење


Телефон: 078 305 647

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи