Издавам Кука за живеење

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 15/08/2022
    • Македонија

ИЗДАВАМ КУКА ВО ДРАЧЕВО СО 2 СПАЛНИ , КУЈНА , ТЕПЕЗАРИЈА И КУПАТИЛО , КЛИМА , ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЈА
ЦЕНА ПО ДОГОВОР
078 305 647


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи