се издава поволно

  • 8000.00 Денари
  • Датум на објавување: 09/09/2022
    • Бутел 1, Скопје, Македонија

Се издава куќа за работници или самци.
8000ден. плус сметки


Телефон: 076755454

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи