persiski macinja

  • 15000.00 Денари
  • Датум на објавување: 18/09/2022
  • Датум на извршени измени: 18/09/2022
    • Strumica, Струмица, Цела Македонија, Македонија

Se prodavaat 2 mashki persiski macinja,so steknati higienski naviki,polni so ubava energija,radosni,igrivi i mili


Телефон: 070-577-066

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи