persiski macinja

  • 14000.00 Денари
  • Датум на објавување: 21/09/2022
  • Датум на извршени измени: 21/09/2022
    • Strumica, Струмица, Цела Македонија, Македонија

Se prodavaat persiski macinja od domasno leglo.


Телефон: 070577066

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи