Se baraat rabotnici

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 29/06/2018
    • Струга, Цела Македонија, Македонија

Potrebni se kelneri/ki, shankeri/ki za sezonska rabota na plaza, smestuvanje i hrana obezbedeno.


Телефон: 071907606

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи