Продавам половнa внатрешна (собна) врата без каса!

 • 800.00 Денари
 • Датум на објавување: 23/10/2017
 • Датум на извршени измени: 17/07/2018
  • Велес, Цела Македонија, Македонија

Продавам половна одлично сочувана внатрешна врата со прозор, има квака, без каса со димензии 200 x 83,5 cm.
Цена 800 ден.

Тел. 075/252-113 и 043/613-497.


Телефон: 075252113

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Kamin

  Kamin

  Дом/Мебел Прилеп (Цела Македонија) 20/10/2017
  Контактирај го огласувачот
 • Rabotna masa od medijapan

  Rabotna masa od medijapan

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 11/09/2017
  5.00 Денари
 • Garnitura/ trosed,dvoded, fotelja/ site na spustanje,

  Garnitura/ trosed,dvoded, fotelja/ site ...

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 11/09/2017
  12.00 Денари