гаража

  • По договор
  • Датум на објавување: 23/07/2018
    • тафталиџе 1, Скопје, Македонија

се издава гаражен простор на ул.Михајло Апостолски бр. 10 , како засебен објект
Блиску до Катастарот на РМ.
Цена по договор.


Телефон: 071604857

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи