Konavle, Cavtat

  • 1000.00 Euro €
  • Датум на објавување: 11/09/2018
    • Konavle, Цела Македонија, Македонија

ресторанот во Конавле е во потрага по готвач и готвач.
сместување е обезбедено.
сите информации за: pero.monkovic@gmail.com ili 099 215 2459


Телефон: 0992152459

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи