MEDIKO.MK - Италијанска колекција за трудници и родилки - БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 13/10/2018
 • Датум на извршени измени: 01/01/2021
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Нарачајте од дома преку веб продавницата https://mediko.mk
RelaxMaternity- Најдобра долна облека за трудници и родилки во Македонија.
Италијански дизајн и квалитет.
RelaxMaternity е комплетен асортиман на безшевна долна облека за бремени жени и родилки, посветен на сите бремени жени и млади мајки кои, покрај потрагата по долна облека што ги задоволуваат нивните специфични потреби, бараат квалитет, удобност и благосостојба.
RelaxMaternity програмата се состои од неколку модели на производи изработени од
памук:
-Појас за трудници со гаќички
-Појас за после пораѓај со гаќички
-Градници за доилки
За повеќе информации јавете се на тел. 070-221-358


Телефон: 070-221-358

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Etno ROSTILJI i RAZNJEVI u kombinaciji sa drvetom

  Etno ROSTILJI i RAZNJEVI u kombinaciji s...

  Останати продукти Скопје (Цела Македонија) 05/08/2022
  По договор
 • Travel pernica

  Travel pernica

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 01/08/2022
  616.00 Денари
 • Aromaticna sol

  Aromaticna sol

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 31/07/2022
  Контактирај го огласувачот