MEDIKO.MK - Италијански компресивни чорапи и хулахопки - БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 13/10/2018
 • Датум на извршени измени: 23/11/2018
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Нарачајте од дома преку веб продавницата https://mediko.mk
RELAXAN- Најдобри компресивни чорапи и хулахопки во Македонија.
Италијански дизајн и квалитет.
RELAXAN BASIC-Чорапи и Хулахопки со скалесто распределена компресија се достапни во следните опции на компресија на глуждот:
8-11 mmHg – Екстра слабa, дизајнирани за лица кои страдаат од замор на нозете,
12-17 mmHg - Слаба, дизајнирани за лица со лесни циркулаторни проблеми, проширени вени и за бремени жени,
18-22 mmHg - Умерена (средна), дизајнирани за лица со хронични лесни циркулаторни проблеми, проширени вени, отоци и за бремени жени,
22-27 mmHg - Силна, дизајнирани за сериозни проблеми со циркулацијата, проширени вени, пост хирургија, едем, флебит и за спречување на тромбоза.
За повеќе информации јавете се на тел. 070-221-358


Телефон: 070-221-358

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Etno ROSTILJI i RAZNJEVI u kombinaciji sa drvetom

  Etno ROSTILJI i RAZNJEVI u kombinaciji s...

  Останати продукти Скопје (Цела Македонија) 05/08/2022
  По договор
 • Travel pernica

  Travel pernica

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 01/08/2022
  616.00 Денари
 • Aromaticna sol

  Aromaticna sol

  Останати продукти Струга (Цела Македонија) 31/07/2022
  Контактирај го огласувачот