Huawei 20 lite

  • 6000.00 Денари
  • Датум на објавување: 19/11/2018
    • Centar, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Menjam Huawei 20 lite za bilo koj androiid dual sim so vasa doplata


Телефон: 070390219

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи