Starkey Aries Pro -Najdobri slusni aparati vo Makedonija

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 02/07/2017
 • Датум на извршени измени: 05/06/2018
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Nudime najdobri slusni aparati vo Makedonija od renomiranata Amerikanska kompanija STARKEY.
Ako vie, nekoj od vasata familija ili prijatel ima problem so sluhot, slobodno mozete da ne kontaktirate za povece informacii i za uslovite pod koi mozete da podignete BESPLATEN slusen aparat.


Телефон: 070-221-358

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Relah masazi za dami

  Relah masazi za dami

  Здравје/Нега Скопје (Цела Македонија) 12/07/2020
  По договор
 • MASAZA VO VASIOT DOM

  MASAZA VO VASIOT DOM

  Здравје/Нега Скопје 09/07/2020
  400.00 Денари
 • Anticelulitna i Relah Masaza

  Anticelulitna i Relah Masaza

  Здравје/Нега Скопје (Цела Македонија) 26/06/2020
  300.00 Денари