Mitsubishi L 300 4X4

  • 1000.00 Euro €
  • Датум на објавување: 29/01/2019
    • Македонија


Kvar agregata (radilica- klipnjaca) sve ostalo je uredu 8 sedista
1800 kubika 83.godiste.
Kompletna sasija
Cena: 1000 €
Telefon: +381 65 5264720
Emil
Gospodjinci, Srbija


Телефон: +381655264720

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи