MEDIKO.MK-Маски за прочистување на воздухот со активен јаглен-БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 16/02/2019
 • Датум на извршени измени: 02/02/2020
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

OXYPURA - маски за прочистување на воздухот со активен јаглен по промотивни цени. БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА. За повеќе информации и нарачки посетете ја веб страницата https://mediko.mk или јавете се на телефон 070-221-358


Телефон: 070-221-358

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Skele

  Skele

  Останати продукти Скопје (Цела Македонија) 14/01/2019
  По договор
 • Prodavam kotel za parno

  Prodavam kotel za parno

  Останати продукти Скопје (Цела Македонија) 06/01/2019
  500.00 Euro €
 • Rasklopive merdevine

  Rasklopive merdevine

  Останати продукти Берово (Цела Македонија) 08/12/2018
  50.00 Euro €