Prodavam Citroen berlingo

  • 3500.00 Euro €
  • Датум на објавување: 20/03/2019
    • Скопје, Македонија

Prodavam kombe Citroen Berlingo 2006god 1.9 dizel, ne uvezuvano kupeno od Skopje ,pominati 106 000km.


Телефон: 075/478-663

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи