plac

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 25/03/2019
  • Датум на извршени измени: 25/03/2019
    • Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

Prodavam plac so s.Miravci-Gevgelija pod novoto uciliste 980 m2


Телефон: 077 972-325

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи