PRODAVAM PLAC 500M2 VO NAS.USJE SO MARKICA

 • По договор
 • Датум на објавување: 29/03/2019
  • Usje, Скопје, Цела Македонија, Македонија

500m2 vo naselba Usje so markica za gradba na kukja ,gradežno zemjište.Mesto vikano KRST


Телефон: 075 591 320

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • plac

  plac

  Плацеви Гевгелија (Цела Македонија) 25/03/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Плацеви во Волково

  Плацеви во Волково

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 23/03/2019
  По договор
 • SE PRODAVA PLAC vo DOLNO LISICE od 1100 m2

  SE PRODAVA PLAC vo DOLNO LISICE od 1100 ...

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 22/03/2019
  Контактирај го огласувачот