Plac-grobno mesto Butel

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 03/04/2019
    • Skopje, Скопје, Цела Македонија, Македонија

prodavam plac-grobno mesto vo Butel. Cena po dogovor


Телефон: 078224544

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи