IVEKO STRALIS i POLUPRIKOLKA KIPER MINERVA

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 08/04/2019
    • Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

Se prodava IVEKO STRALIS 2003 GOD. i PP kiper MINERVA 2005 god. Za podetalni informacii kontaktirajte me.


Телефон: 070 696 123

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи