Плацеви

Огласи
 • Zemljiste s kucom

  Zemljiste s kucom

  Плацеви Свети Николе (Цела Македонија) 11/03/2020
  300000.00 Euro €
 • Prodavam plac vo Berovo

  Prodavam plac vo Berovo

  Плацеви Берово (Цела Македонија) 26/02/2020
  Контактирај го огласувачот
 • Se prodava niva vo Ajvatovci

  Se prodava niva vo Ajvatovci

  Плацеви Скопје 23/02/2020
  20.00 Euro €
 • SE PRODAVA ITNO

  SE PRODAVA ITNO

  Плацеви Куманово (Цела Македонија) 17/02/2020
  Контактирај го огласувачот
 • se prodava niva

  se prodava niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 13/02/2020
  По договор
 • se prodava plac

  se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 13/02/2020
  15.00 Euro €
 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €
 • Se prodava niva

  Se prodava niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  По договор
 • Se prodava plac

  Se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  22.00 Euro €