Плацеви

Огласи
 • Prodavam plac

  Prodavam plac

  Плацеви Скопје 19/01/2020
  По договор
 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €
 • Se prodava niva

  Se prodava niva

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  По договор
 • Se prodava plac

  Se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  22.00 Euro €
 • Plac

  Plac

  Плацеви Битола (Цела Македонија) 24/12/2019
  По договор
 • Plac u Surduku

  Plac u Surduku

  Плацеви 23/11/2019
  25000.00 Euro €