Плацеви

Огласи
 • Плац во Охрид

  Плац во Охрид

  Плацеви 15/07/2019
  360000.00 Euro €
 • Nerezi 5700m2

  Nerezi 5700m2

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/12/2019
  325000.00 Euro €
 • Zemljiste s kucom

  Zemljiste s kucom

  Плацеви Свети Николе (Цела Македонија) 11/03/2020
  300000.00 Euro €
 • Prodavam plac

  Prodavam plac

  Плацеви Скопје 23/07/2019
  30000.00 Euro €
 • Se prodava plac 350m2

  Se prodava plac 350m2

  Плацеви Гевгелија (Цела Македонија) 15/03/2019
  30000.00 Euro €
 • Plac u Surduku

  Plac u Surduku

  Плацеви 23/11/2019
  25000.00 Euro €