Плацеви

Огласи
 • Се продаваат 2 плаца во Нерези, Скопје 2434м2 (1347м2+1087м2)

  Се продаваат 2 плаца во Нерези, Скопје 2434м2 (1347м2+1087м2)

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 30/01/2018 160000.00 Euro €

  Се продаваат 2 плаца + Карабина во Нерези, Скопје. Плацевите може да се поделат. Заинтересирани купувачи, јавете се на 070280007 Тодор

 • Placevi vo Dolno Sonje

  Placevi vo Dolno Sonje

  Плацеви Скопје 22/01/2018 Контактирај го огласувачот

  Prodavam placevi vo dolno sonje 1055m2 na 100m. od marketot i 2053m2 pred mostot levo na 200m. vo gradezen reon.

 • ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО ЦЕНТАР

  ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО ЦЕНТАР

  Плацеви Скопје 09/01/2018 Контактирај го огласувачот

  ПРОДАВАМ ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО ЦЕНТАР, ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ КОНТАКТИРАЈТЕ МЕ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ 078 290 798 И 071 266 737.

 • Продавам плац во Волково

  Продавам плац во Волково

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 05/12/2017 35.00 Euro €

  Се продава плац во Волково (место Пржина после градежен склад Дандар). Површина 303 м2 и пристапен пат 57м2. Контакт телефон: 071 31 51 61

 • СЕ ИЗНАЈМУВА ПЛАЦ

  СЕ ИЗНАЈМУВА ПЛАЦ

  Плацеви Велес (Цела Македонија) 23/11/2017 1.00 Денари

  СЕ ИЗНАЈМУВА ПЛАЦ од 3300 m2 СО ПОСТОЕЧКИ ОБЈЕКТ 120m2 ОБЈЕКТОТ ИМА КАНАЛ ЗА АВТОМЕХАНИЧАРСКА РАБОТИЛИНИЦА ПЛАЦОТ Е ЗАГРАДЕН И ДОСТАПЕН СО ПАТ И Е ПОГОДЕН ЗА СКЛАД ЗА ДРВА, МАГАЦИН , ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ И СЛ 078 714035

 • Продажба на градежна парцела во Охрид

  Продажба на градежна парцела во Охрид

  Плацеви Охрид (Цела Македонија) 20/11/2017 3.00 Euro €

  Се продава градежна парцела (лозје) со К.П.бр.982 (Катастарска Општина Косел) со површина од 1740 м2 на место викано "Амбарджица" наспроти А.Д.ЕМО во Косел. Погодна за изградба на викендица! Цена по договор. Информации на телефон: 076/468-953

 • kupi sega eftino

  kupi sega eftino

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 19/11/2017 4.00 Euro €

  niva vo selo rzanicino od 2560 m obrabotliva i do pat

 • kupi sega eftino

  kupi sega eftino

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 19/11/2017 4.00 Euro €

  niva vo selo rzanicino od 2560 m obrabotliva i do pat

 • prodavam plac itno

  prodavam plac itno

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 14/10/2017 9500.00 Euro €

  Prodavam plac vo Skopje, Volkovo, blizo do avtopatot i obikolnicata za Volkovo, 980 m kvadratni. Placot go prodavam zatoa sto ne zivejam vo makedonija i ne mi treba. Zainteresirani moze da me pobaraat na Viber, brijot e vo infoto.

 • Prodavam plac n.Ilinden 3400 m2 do avtopat

  Prodavam plac n.Ilinden 3400 m2 do avtopat

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 10/09/2017 По договор

  Prodavam plac n.Ilinden 3400 m2 do avtopat so asvaltiran pat od sprotivnata strana na placot, so moznost za priklucok na voda, struja, cista dokumentacija. Placot se naodja posle Rio kafe. 078 22 55 70

 • grobno mesto

  grobno mesto

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 28/08/2017 По договор

  prodavam grobno mesto plac, vo Butel

 • нива

  нива

  Плацеви Прилеп (Цела Македонија) 18/08/2017 2.00 Euro €

  Се продава нива во Варош –Прилеп 2 ЕУ по м²